Jag behandlar bland annat:
Migrän,stressymptom, magproblem, allergi, infertilitet, depression, smärta och spänningar i muskler, knäproblem, ryggproblem, sömnsvårigheter, obalanser i kroppen. Vi sitter alltid ner och pratar om dina behov innan för att jag ska kunna ge dig en så bra behandling som möjligt, de tekniker jag använder mig av är:

Reflexologi

Reflexologi grundar sig på principen att det finns reflexpunkter som står i förbindelse med varje anatomisk del i kroppen. Om det finns en obalans eller överbelastning i en kroppsdel visar det sig i reflexzonen som smärta. De områden som smärtar masseras upp med händer eller zonstavar för att öka cirkulationen och aktivera din naturliga självläkningsförmåga.

Reflexologi är en djupgående behandlingsmetod som sätter igång förändringsprocesser i kroppen, fysiskt, mentalt och känslomässigt för mer harmoni och balans.

Utbildad på Kairon Reflexologiskola.

60 MINUTER 900:- 
90 MINUTER 1200:-

 

Djupgående Massage

Min absoluta styrka som massageterapeut är min förmåga att intuitivt känna in vad din kropp behöver för att må bättre. Med 10 års erfarenhet har jag samlat på mig massa kunskap i behandlande massage, jag använder mig mycket av långa djupa drag och triggerpunkter vid behov.. Jag bjuder in till djup avslappning så att kroppen kan släppa taget om sina spänningar i sin egna takt.

Utbildad genom Axelsons Gymnastiska Institut.

60 MINUTER 900:- 
90 MINUTER 1200:-

 

Reiki

Reiki healing är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Du som klient bjuds in till avslappning på massagebänken med kudde och filt, jag behandlar med varsam handpåläggning runt din kropp så som dina fötter, knän, axlar, huvud.

Reiki är fantastiskt för att balansera en stressad kropp.

Reiki är japanska och består av två ord: rei, som betyder "universell" och ki, som betyder "livsenergi".

Utbildad av Reiki Master Michelle Baker.

30 MINUTER 350:-
60 MINUTES 600:- 

Headspace 

30 min med fokus på att få ditt huvud och dina tankar att stilla sig och hjälpa dig att känna dig mer grundad ner i dina fötter. Att hjälpa dig stå lugnare och stadigare i det som händer runt omkring. 
Med hjälp av massage, reflexologi och reiki jobbar jag först igenom dina spänningar runt huvud, nacke och avslutar sen en stund på dina fötter. 
Perfekt som start, avbrott mitt i eller som avslutning av din jobbdag.

30 MINUTER 395:-

Även utbildad Personlig tränare och 200h Yogalärare.