Det är som om allt där utanför bara tystnade
— Hanna

Mitt problem innan jag startade med massage bestod av återkommande problem med rygg och nacke .Efter att ha fått behandlingar under en period har jag blivit så mycket bättre så jag kunnat återuppta gamla intressen så som tennis och golf.
Sofie som massör har varit fantastisk när det gäller svara på frågor samt åtgärda mina problem där kroppen svarat snabbt! Jag kommer således att fortsätta mina behandlingar hos Sofie när detta behövs och kan rekommendera detta .
— Lars

Jag var 26 år och hade konstant ont i ryggen, jag hade haft ont i flera år. Som 26-åring ska man inte ha konstant ont i ryggen, det visste jag i alla fall. Vad jag inte visste var att det inte berodde på ”svaga muskler”, ”en ryggrad som är sned” eller något annat som osteopaten, naprapaten eller sjukgymnasten sagt till mig.
Det var när jag kom i kontakt med Sofie under ett helt vanligt massagebesök som det äntligen började vända. Hennes instinkt var att min rygg inte skulle bli bättre av bara massage och föreslog att vi skulle pröva reflexologi.
Sofie hjälpte mig att förstå att smärtan berodde på emotionella blockeringar skapade av händelser och dåliga tankar från förr. Jag är ett högpresterande skilsmässobarn med dålig självkänsla som föll offer för ätstörningar i tonåren. Istället för att bearbeta valde min kropp att blockera, jag förstår hur det hänger ihop nu.
Ca 4-5 månader in i behandlingen släppte blockeringen, ett väldigt jobbigt men betydelsefullt ögonblick eftersom gamla känslor och minnen bubblade upp till ytan. Idag är den fysiska smärtan helt borta och jag är på god väg att ta mig genom den mentala.
Sofie hjälpt mig komma i rätt riktning och plockat fram min egen vilja att hitta balans i livet. Hon har helt enkelt gjort mitt liv lite lättare.
— Petra